Ce promit baschetbaliștii pentru meciul programat sâmbătă seara!

LNBM Getica 95 programează pentru sâmbătă seara meciul din etapa a 5-a a Campionatului Național. De la  ora 18.30, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, CSM Târgu Jiu primește vizita celor de la Corona Brașov.

Este zi de meci în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95 iar baschetbaliștii gorjeni vor juca sâmbătă, 21 noiembrie, cu ardelenii de la Corona Brașov. Jucătorii de la CSM Târgu Jiu promit că vor da totul pe teren pentru victorie.

 Hotărât este și pivotul grupării gorjene, Arsenije Vuckovic. Pivotul bosniac îi cheamă pe suporterii gorjeni la meci pentru a susține echipa în drumul către cel de-al treilea succes stagional.

”Atmosfera este bună în vestiar, ne-am pregătit foarte bine în această perioadă. Urmează un meci cu un adversar dificil, care are calitate fizică, însă avem avantajul terenului propriu și trebuie să profităm de el. Aportul fanilor va fi foarte important. Ne bucură faptul ca sunt alături de noi și ne încurajează meci de meci, iar noi promitem că vom da totul pe teren”, a spus la conferința de presă Arsenije Vuckovic de la CSM Târgu Jiu.

Meciul din Sala Sporturilor va începe la ora 18:30 iar prețul unui bilet este de 15 lei.

Galerie foto


Vizualizări: 279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: