Meci dificil la Deva pentru Gilortul Cărbunești

Gilortul Târgu Cărbunești va încerca imposibilul împotriva echipei la care antrenează gorjeanul Dorian Gugu. Gorjenii lui Mario Găman se vor deplasa în acest weekend la Deva.

Gilortul are ceva probleme de lot înaintea acestui meci dificil de sâmbătă. Cu un lot așa subțire cum îl are Gilortul, absența oricărui titular își pune amprenta asupra evoluției din teren a echipei. În meciul cu Filiași, Mario Găman nu a putut conta pe trei jucători care în mod normal erau titulari iar  pentru partida cu CSM Deva de sâmbătă, celor trei li se vor adăuga Andrei Meliță și Ionuț Gîlcescu, golgheterul echipei, anunță pagina oficială a Gilortului: „Cei doi nu pot juca din cauza suspendărilor, ca urmare a cartonașelor încasate în weekendul trecut. Astfel, tehnicienii formației noastre vor improviza în ceea ce privește componența compartimentului ofensiv. Totuși, Constantin Roncea face eforturi și va încerca să intre în teren măcar pentru câteva minute. Ultima dată a evoluat pentru Gilortul în urmă cu o lună, pe 22 septembrie, în partida împotriva celor de la Jiul Petroșani”.

CSM Deva este singura echipă neînvinsă din seria a 7-a. Hunedorenii sunt pe locul 2, la egalitate de puncte cu CSO Filiași, echipa de pe primul loc iar diferența o face o singură reușită la capitolul golaveraj.

Ultima etapă a turului din sezonul regulat al Ligii 3 este programată în acest weekend dar sezonul de toamnă va continua cu 6 etape din retur.

Partida dintre CSM Deva și Gilortul se joacă sâmbătă, 21 octombrie, începând cu ora 15:00, pe Stadionul Cetate din Deva.

Vizualizări: 330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: