Așteaptă ca Albert Voinea să „rupă” plasele porților!

Albert Voinea este ultimul jucător transferat de ACS Viitorul Târgu Jiu iar așteptările sunt foarte mari de la fostul jucător de Liga 1. În vârstă de 30 de ani, atacantul are în CV peste 20 de transferuri conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Atacantul format de Pandurii Târgu Jiu, echipă la care a evoluat ca junior dar și ca senior timp de patru ani, a revenit recent la Târgu Jiu, după un periplu pe la mai multe echipe din toate zonele țării. Numai în acest sezon Voinea a bifat deja două echipe din Liga 2, Concordia și Metaloglobus, înainte de a ajunge la ACS Viitorul. De la ultima sa echipă, Metaloglobus, a plecat după doar două luni de la semnarea contractului și după doar un meci jucat.

Voinea a debutat deja la noua sa echipă în două meciuri amicale disputate în weekend.

Antrenorul Călin Cojocaru spune că are așteptări mari de la atacant prin prisma experienței pe care o are. ”Am pretenții mari de la el, ca de la toți jucătorii. Sper să se integreze, în primul rând, cât mai repede. Este un jucător cu calitate și cred că o să aibă atitudinea corespunzătoare. Nu doar el, toată echipa. Știam că o să vină, știam că are calitate și sunt convins că o să ne ajute. Este un jucător de echipă, un marcator, dar individual nu vreau să fac remarci!”

Oficial, Voinea ar putea debuta la meciul pe care ACS Viitorul îl va disputa în weekend,cu CS Mioveni. Jocul este programat pe stadionul din Severin, acolo unde echipa ACS Viitorul a anunțat că va juca cu CS Mioveni.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: