Jucător gorjean suspendat un an pentru că a lovit arbitrul!

Comisia de Disciplină din cadrul AJF Gorj a luat măsuri drastice miercuri, după incidentele petrecute în weekend la un meci din campionatul județean. Un fotbalist al echipei Parângul Bumbești Jiu a fost suspendat pentru un an și două luni după ce a lovit arbitrul jocului din ultima etapă.

Incidentul a avut loc la meciul din etapa a șaptea a Ligii 4, la meciul dintre Parângul Bumbești Jiu și Minerul Motru. Arbitrul partidei a fost lovit după o oră de joc iar meciul a fost întrerupt și nu s-a mai reluat după evenimentul violent.

Șeful fotbalului gorjean, Mihai Prunariu, a anunțat deja că nu tolerează violența la meciuri și a cerut comisiilor să ia măsuri dure cu cei implicați ăn evenimente violente.

„La Sadu un jucător a lovit arbitrul. Este vorba de Robert Alin Țilivea. Am și întrerupt jocul după lovirea arbitrului, iar jucătorul a fost suspendat un an și două luni și a primit 1.500 de lei amendă”, a precizat președintele AJF Gorj.

Comisia de Disciplină a sancționat jucătorul care a lovit arbitrul.

Președintele Mihai Prunariu a cerut tuturor celor implicați în fotbalul județean să nu tolereze violența pe terenul de fotbal: „Eu am făcut un apel către toți primarii, președinți de cluburi și asociații sportive, conducători, jucători, arbitri, observatori, toată lumea, să fie solidari cu noi, pentru că nu are ce căuta violența pe terenul de joc sau la terenul de joc. Deci, cât eu voi fi președintele Asociației Județene de Fotbal, nu tolerez sub nicio formă violența”.

Vizualizări: 1,924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: