O clauză secretă complică plecarea lui Andrei Ivan de la Craiova!

Andrei Ivan se află într-un moment delicat al carierei sale după ce prestaţiile sale au dezamăgit în ultima perioadă. Jucătorul oltenilor a intrat într-un con de umbră dar și în gura suporterilor olteni și vrea să plece de la echipă.

Nemulţumit că a pierdut banderola de căpitan, o dată cu revenirea lui Nicuşor Bancu, şi postul în banda stângă a atacului, de la reîntoarcerea în Bănie a lui Alexandru Mitriţă, Ivan a căzut în depresie. Pus să joace în banda dreaptă sau vârf împins şi chiar al doilea atacant, Ivan nu s-a descurcat şi nici nu a dat impresia că face eforturi să dea randamentul maxim. A marcat trei goluri, dar două au venit din penalty-uri obţinute de Mitriţă.

Atunci când forma sa sportivă era la apogeu, Andrei Ivan a avut oferte de a pleca din Bănie. Ivan a avut solicitări din Franţa, de la Bordeaux şi din Turcia, dar transferul său nu s-a materializat, deoarece Universitatea Craiova nu a fost de acord cu suma de transfer.

Principalul motiv a fost acela că un procent important din tranzacţie s-ar duce către FK Krasnodar, formaţia din Rusia care l-a achiziţionat pe Ivan în 2017 pentru 3.5 milioane de euro. O parte din suma pe care Universitatea Craiova a încasat-o de la FK Krasnodar în 2017 s-a dus către Sporting Piteşti, clubul patronat de Nicolae Badea, fostul acţionar al lui Dinamo.

Când l-a readus pe Ivan în Bănie, Mihai Rotaru a renunţat la ultima tranşă pe care ruşii trebuiau să o achite Universităţii Craiova, de un milion de euro, acceptând însă să le achite ruşilor şi un procent dintr-un eventual viitor transfer, dar nu mai puţin de 1.5 milioane de euro.

Recent, Andrei Ivan a semnat un contract cu firma de impresariat Forward Sports Agency, deţinută de agentul Mihai Stan.

Vizualizări: 957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: