Meciuri importante pentru fotbaliștii U19 și U17 de la CSM Târgu Jiu

Meciuri extrem de importante pentru fotbaliștii U19 și U17 de la CSM Târgu Jiu sunt programate în acest weekend. Echipele clubului primăriei se luptă pentru calificarea în play-off.

Gorjenii de la CSM Târgu Jiu se vor confrunta în etapa a 10-a cu grupele similare de la CSS Lugoj.

Juniorii U19 țintesc primul loc în Seria a 7-a a Campionatului Național. Echipa lui Alin Poenaru și Florin Popete va juca de la ora 14.00, în timp ce echipa lui Sorin Vintilescu va juca de la ora 16.00. Juniorii U17 și-au trasat ca obiectiv calificarea în play-off. Meciurile se vor disputa pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv din Târgu Jiu, anunță csmtârgujiu.ro.

Gorjenii sunt în lupta pentru primul loc în Seria a 7-a, iar o victorie în meciul cu CSS Lugoj ar însemna un pas mare în realizarea obiectivului. „Juniorii lui Alin Poenaru și Florin Popete nu vor avea însă un meci ușor. Se vor confrunta cu o echipă care are și ea ca obiectiv calificarea în play-off, iar de meciul de la Târgu Jiu depinde în mare măsură accederea echipei din Lugoj în play-off. Se anunță un meci disputat, în care gorjenii pornesc cu prima șansă, având și avantajul terenului propriu”, scrie sursa citată.

Antrenorul Alin Poenaru și-a făcut și calculele pentru câștigarea seriei. ”În următoarea perioadă avem două jocuri importante. Acasă, cu CSS Lugoj, și în deplasare, cu Dumbrăvița. Dacă din aceste două jocuri vom reuși să luăm 6 puncte, cred că în mare măsură vom reuși să intram în play-off de pe primul loc. Duminică vom avea însă un meci destul de dificil. Cei de la Lugoj vor veni foarte motivați pentru că de acest meci depinde intrarea lor în play-off. Sper să începem bine meciul și să câștigăm cele 3 puncte”.

Și confruntarea juniorilor U17 dintre CSM Târgu Jiu și CSS Lugoj se anunță una extrem de interesantă, între două echipe aflate în lupta directă pentru un loc de play-off. Cele două formații sunt vecine de clasament. Gorjenii sunt pe locul 3, iar Lugojul pe locul 4. Ambele au câte 13 puncte, fiind despărțite de golaveraj. După o serie foarte bună de rezultate, gorjenii și-au schimbat din mers obiectivul. Băieții lui Sorin Vintilescu vor în play-off. Vor avea meci greu cu CSS Lugoj, echipă cu același obiectiv, dar Sorin Vintilescu spera ca elevii săi să obțină victoria pentru a accede în faza superioară a competiției.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: