CSM Târgu Jiu întâlnește Corona Brașov, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu!

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu vor juca sâmbătă, 21 octombrie, cu gândul la cea de-a treia victorie din actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95. La Târgu Jiu Jiu vine nou-promovata Corona Brașov, meciul fiind programat la ora 18.30.

Etapa a 5-a din Liga Națională programează un meci extrem de interesant între CSM Târgu Jiu și Corona Brașov, două echipe care s-au impus în ultimele două etape din Conferința A. Oaspeții sunt pe locul 4, cu 6 puncte, dar cu un meci mai mult decât gruparea gorjeană, care ocupă locul 6, cu 5 puncte. „Atmosfera este una bună în vestiarul gorjenilor după cele două victorii la rând. Cu avantajul terenului propriu și cu susținerea fanilor, baschetbaliștii grupării gorjene vor să-și treacă în cont a treia victorie consecutivă din acest sezon”, anunță csmtargujiu.ro.

Antrenorul Kresimir Basic a studiat bine echipa oaspete și a vorbit la conferința de presă premergătoare partidei de adversarul de sâmbătă. Principalul grupării gorjene a spus și ce trebuie să facă elevii săi pentru a obține un rezultat pozitiv: ”Întâlnim o echipă foarte bine organizată din punct de vedere defensiv, cu o calitate individuală bună a jucătorilor. Noi evoluăm acasă, în fața propriilor fani și trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor. Cu o organizare bună, multă muncă și seriozitate vom vedea la final ce vom putea obține”.

Galerie foto


Vizualizări: 576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: