Junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu vor victoria la Vulcan!

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu va evolua în acest weekend, în deplasare, pe terenul echipei CSM Mihai Viteazul Vulcan. Meciul contează pentru etapa a 5-a din Campionatul Național și va începe la ora 11.00.

CSM Mihai Viteazul Vulcan - CSM Târgu Jiu este, fără îndoială, cel mai tare meci al rundei cu numărul 5 din Seria H a Campionatului Național rezervat junioarelor 3, a anunțat csmtargujiu.ro. Se anunță un meci extrem de interesant în condițiile în care echipa gazdă, CSM Vulcan, este pe locul 2, cu 7 puncte acumulate, în timp ce CSM Târgu Jiu este pe locul 4, cu 6 puncte.

Victoria pe terenul contracandidatei de la Vulcan ar însemna un pas mare în realizarea obiectivului. Gorjencele au anunțat că vor să termine în primele două din serie. Paula Martinescu se așteaptă la un meci greu, intens, dar are încredere că elevele sale pot obține victoria la Vulcan: ”Sâmbătă vom face o deplasare la Vulcan, pe terenul unei echipe bune, unde vom susține un meci, zic eu, plin de ambiții și orgolii în compania formației locale clasată pe podium! Victoria este singura noastră opțiune pentru a ataca primele două locuri din grupă! Fetele au un tonus foarte bun, sunt pregătite atît fizic cât si psihic pentru acest meci și am încredere ca vor face o partidă frumoasă, încununată de succes!”

Vizualizări: 265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: