Primul pas spre o împăcare istorică la Craiova!

Mihai Rotaru și Adrian Mititelu au făcut un pas spre normalizarea relațiilor dintre ei și dintre cluburile pe care le patronează. Conform presei centrale reprezentanți ai celor doi au negociat o acțiune comună.

În urmă cu câteva zile, Universitatea Craiova și FC U Craiova au luat în calcul să zboare împreună, la bordul unui charter, scriu cei de la ProSport. Formația lui Rotaru are meci la Oradea, cu UTA, pentru că la Arena Francisc Neuman din Arad se schimbă gazonul, iar cea a lui Mititelu, la Zalău, în grupele Cupei României. „Așa cum a aflat ProSport, tratativele au fost foarte avansate, dar s-au oprit înainte ca toate formalitățile să fie făcute, după ce s-a ajuns la concluzia că din punct de vedere al costurilor și al timpului efectiv nu merită investiția.

Chiar dacă nu au reușit să ajungă la un acord acum, discuțiile dintre cele două cluburi arată că s-a trecut peste dușmănia din trecut, în acest moment fiind vorba doar despre o rivalitate autentică între două grupări din același oraș. Iar până la fuziune mai e doar cât ai zice… praz”, scire sursa citată.

Florin Prunea crede că se va ajunge până la urmă la o singură echipă în Bănie. Fostul mare portar susține că Adrian Mititelu are iar o relație foarte bună cu primarul Lia Olguța Vasilescu.

Vizualizări: 3,515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: