CSM Târgu Jiu a reușit victoria contra Zalăului lui Tadici!

CSM Târgu Jiu s-a impus, sâmbătă, în fața grupării HC Zalău, scor 28-25, la pauză 14-11, într-un meci care a contat pentru etapa a 7-a din Liga Florilor. Gorjencele au înregistrat cea de-a treia victorie în actuala ediție de campionat.

După o lună de zile de la precedentul meci disputat pe teren propriu, handbalistele CSM Târgu Jiu au revenit cu victorie în Sala Sporturilor. În meciul de sâmbătă au trecut de echipa lui Gheorghe Tadici, HC Zalău, la capătul unui joc pe care l-au controlat în mare măsură, a informat csmtargujiu.ro.

Este o victorie extrem de importantă în fața unei echipe de tradiție din handbalul românesc, un suscces care îmbunătățește linia de clasament a echipei din Târgu Jiu. Este totodată și primul succes înregistrat de gruparea gorjeană în fața echipei din Zalău pe prima scenă a handbalului românesc.

Pivotul Ana Cătălina Ciolan a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 7 reușite în poarta Zalăului.

Laura Moldovan a fost prezentă la conferința de presă de după meci și a vorbit despre succesul înregistrat de CSM Târgu Jiu contra Zalăului. Laura a fost una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren. Aceasta a marcat 5 goluri Zalăului, dar crede că meciul a fost câștigat datorită jocului prestat în apărare de gruparea gorjeană. ”Am arătat atitudine, am arătat că vrem să câștigăm acest meci, mai ales pentru spectatorii din Târgu Jiu, care așteaptau această victorie. Eu cred că în apărare s-a câștigat meciul”, a spus după meci Laura Moldovan.

Prezent la toate meciurile echipei de handbal, nu a pisit nici de această dată primarul Marcel Romanescu, de această dată fiind însoțit de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: