Dacă era convocat la națională își anula cununia civilă!

Laurențiu Popescu, portarul Universității Craiova, a declarat că era dispus să anuleze cununia civilă dacă era convocat la echipa națională. Portarul oltenilor a avut nunta vinerea trecută, dar și-ar fi dorit o convocare la echipa națională pentru meciurile cu Belarus (0-0) și Andorra (4-0).

Portarul Universității Craiova, Laurențiu Popescu, a profitat de pauza rezervată echipelor reprezentative pentru a-și uni destinele cu iubita lui, Alexandra Lăcătușu.

Nunta a avut loc vinerea trecută, iar vineri, în conferința de presă premergătoare meciului cu Petrolul, el a fost întrebat ce ar fi făcut dacă era convocat la națională pentru meciurile cu Belarus (0-0) și Andorra (4-0) din preliminariile Euro 2024.

Pentru un proaspăt căsătorit, o afirmație periculoasă. Pentru selecționerul Edi Iordănescu, exact genul total dedicat pe care și-l dorește la lot. „Încerc să-mi fac treaba cât mai bine aici și dacă o să vină momentul ăla o să mă bucur de el.Dacă eram convocat, anulam cununia. Să mergi la națională e ceva extraordinar, o mândrie, n-ai cum să nu mergi”, a spus Popescu.

Popescu, ajuns titular la Universitatea abia sezonul trecut, după plecările lui Mirko Pigliacelli și Giedrius Arlauskis, se află la cel mai bun sezon din carieră și se numără printre cei mai buni 5 portari din Superliga.

În cele 12 etape surse din stagiunea 2023/2024, el a primit 10 goluri, în medie 0,83 pe partidă. În cinci dintre meciuri, el și-a menținut poarta intactă: 2-0 cu Dinamo, 0-0 cu Oțelul, 1-0 cu Hermannstadt, 3-0 cu UTA și 0-0 la Voluntari.

Fostul mare portar al Craiovei Maxima și al Stelei, Silviu Lung, este cel care i-a oferit debutul la Universitatea, pe 25 aprilie 2016, într-o partidă din Liga 1.

Vizualizări: 679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: