Victorii pentru Juniorii C, D și E de la CSM Târgu Jiu!

Terenul sintetic din Complexul Sportiv a fost gazda meciului dintre CSM Târgu Jiu2 (Grupa 2010) și CSM Târgu Jiu 1 (Grupa 2009), din etapa a 6-a a Campionatului Județean. A fost primul derby în familie la nivel de juniori C de la secția de fotbal a CSM.

Grupa de 2009, pregătită de Alin Poenaru, s-a impus cu scorul de 6-1. Tot în acest weekend, în etapa a 9-a, CSM Târgu Jiu Juniori D s-a impus categoric pe terenul echipei Știința Turburea, iar Juniorii E CSM Târgu Jiu au trecut la limită de AS Academica Târgu Jiu, după cum a informat site-ul oficial al clubului.

Pentru CSM Târgu Jiu2 a marcat Gabriel Ilinca din penalty. Pentru echipa învingătoare au marcat: Robert Roșca 3g, Andrei Vintilescu 1g, Lorenzo Nistor 1g, Andrei Stângaciu 1g.

Juniorii D de la CSM Târgu Jiu - Grupa 2011, s-au deplasat la Turburea, pentru meciul din etapa a 9-a, cu Știința Turburea. Meciul a fost la discreția băieților antrenați de Mario Găman și Bobi Staicu.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Radu Lumezeanu 4g, David Bucă 3g, Cristian Hodoiu 3g, Gabriel Ilinca 2g, Robert Iriza 2g, Tudor Grecu 2g, Gabriel Hodoiu 1g, Ianis Lunceanu 1g.

Cei care au deschis seria meciurilor din acest weekend au fost Juniorii E de la CSM Târgu Jiu, care au jucat în etapa a 9-a cu AS Academica Târgu Jiu. Meciul s-a disputat vineri, 20 octombrie, pe terenul sintetic. CSM Târgu Jiu s-a impus la limită, la capătul unui meci extrem de disputat și echilibrat.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Raul Grindeanu 3g, Albert Șuvar 1g, David Dumitrescu 1g, Ionuț Stanciu 1g.

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: