Gilortul a impresionat la Deva dar nu a adus puncte!

Gilortul Cărbunești nu a avut prea multe șanse la Deva, acolo unde echipa gorjeană a pierdut în ultima etapă; Scorul a fost  3-1 pentru gazde într-un meci cu multe probleme de lot pentru echipa lui Mario Găman.

Cu lotul decimat de absențe și accidentări, Gilortul a făcut o figură frumoasă la Deva dar nu a luat nici un punct. Mario Găman a numărat absenții de la startul partidei și a ajuns la cifra 6, dar a încropit o formulă cu mulți jucători tineri care au făcut față cu brio mult mai experimentaților jucători ai gazdelor.

Cu un lot numeros și valoros, Deva și-a permis să nu îi trimită în teren în primul unsprezece pe Kayondo, Baidoo, Popescu și V. Munteanu, jucători care au evoluat însă după pauză. Chiar și așa, elevii lui Mario Găman au jucat fără trac și au pus suficient de multe probleme devenilor. După pauză însă, oaspeții au pierdut un jucător de bază, care s-a accidentat.

„La 40 de secunde de la reluare, Gheorghe câștigă duelul cu Modan, jucătorul hunedorean îi dă peste picioare jucătorului nostru și îl dezechilibrează, fundașul Gilortului cade rău și își dislocă clavicula, fără ca atacantul Devei să fie avertizat. Pierderea lui Gheorghe avea să producă efecte în compartimentul defensiv. Mario Găman l-a retras pe Avrămescu pe postul acestuia, mutare forțată prin care Gilortul a pierdut din consistență în compartimentul median. Până la acel moment, Gheorghe și Siewe, cuplul de fundași centrali, evoluaseră fără greșeală și, probabil, gazdele nu aveau cum să înscrie 3 goluri până la final prin prezența celor doi în teren”, explcă cei de la Gilortul, pe pagina oficială, situația complicată din repriza secundă.

Roncea și Gheorghe sunt următorii jucători care nu vor evolua vineri la Ghiroda, primul suspendat, iar cel de-al doilea accidentat, care, cel mai probabil, va sta departe de teren  trei săptămâni, după cum informează clubul gorjean.

Vizualizări: 318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: