Remize pe teren propriu pentru Juniorii U19 și U17 ai CSM

Grupele de Juniori U19 și U17 au remizat în ultima etapă cu grupele similare de la CSS Lugoj. CSM Târgu Jiu U19 a terminat 2-2, în timp ce echipa U17 a remizat fără gol cu grupa similară de la Lugoj, scor 0-0.

Cele două echipe ale CSM Târgu Jiu sunt în lupta pentru un loc de play-off.

Aflați în lupta pentru pentru primul loc în Seria a 7-a, jucătorii lui Alin Poenaru și Florin Popete aveau nevoie de o victorie cu CSS Lugoj. „Gorjenii au primit vizita unui adversar incomod, care are ca obiectiv calificarea în play-off. CSM Târgu Jiu a început bine meciul, a marcat relativ repede și a mai avut două oportunități de a-și majora scorul până la pauză. Echipa oaspete a dat o replică solidă în debutul reprizei secunde când a reușit să treacă în avantaj. Gorjenii au revenit în joc și au reușit să egaleze. Băieții lui Poenaru puteau să și câștige meciul, doar că mingea a refuzat efectiv să intre în poartă, se arată în cronica csmtargujiu.ro, care prezintă desfășurarea jocului”.

Meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2, dar CSM Târgu Jiu continuă lupta pentru primele poziții și vrea să câștige etapa viitoare la Dumbrăvița.  

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat Mihnea Tutunaru și Albert Cărămidaru.

A doua confruntare, între grupele de juniori U17, a fost una cu o încărcătură aparte, în care fotbalul a trecut în plan secund. S-a terminat 0-0 la capătul unui meci pe care jucătorii lui Sorin Vintilescu l-au jucat într-o atmosferă apăsătoare, după tragedia care s-a abătut asupra colegului lor de echipă, Ștefan Crețescu, care și-a pierdut tatăl.

Vizualizări: 219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: