Vrea să pună antrenor la Craiova un fost jucător de la FCSB!

Mihai Rotaru este hotărât să pună antrenor la formația din Bănie un fost jucător de la FCSB. Bulgarul Valentin Ilie,  fostul jucător al celor de la FCSB, care s-a aflat și pe lista lui Gigi Becali ar fi favorit să preia Universitatea.

După ce Laurențiu Reghecampf a plecat la Al Tae, formație care i-a plătit clauza de reziliere pe care o avea la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru a decis ca Corneliu Papură și Dragoș Bon să se ocupe de echipa din Bănie însă lucrurile nu merg așa cum trebuie.

Rotaru a decis ca la formația din Bănie să îl aducă pe bulgarul Valentin Iliev (43 de ani), fostul jucător al celor de la FCSB care s-a aflat și pe lista lui Gigi Becali (65 de ani), anunță GSP.ro.

Sursa citată mai sus anunță că Valentin Iliev nu este singurul antrenor străin de pe lista lui Mihai Rotaru. Finanțatorul Universității Craiova a mai pus ochii pe un tehnician grec și unul spaniol.

Iliev deține licența PRO iar de la finalul lunii septembrie a anului 2023 pregătește echipa secundă a celor de la CSKA 1948 Sofia. Mihai Rotaru îl cunoaște foarte bine pe bulgar, acesta jucând în sezonul 2015-2016 la Universitatea Craiova, iar în 2018-2019 a făcut parte din staff-ul grupării din Bănie.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: