Rotaru s-a întâlnit cu galeria și a decis soarta antrenorului!

Înlocuirea lui Corneliu Papură cu un antrenor străin nu mai e de actualitate la Universitatea Craiova. Finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a renunţat, deocamdată, la acest plan şi a decis să-i acorde credit în continuare actualului director tehnic.

În ciuda contestărilor vehemente de care are parte Papură din partea suporterilor, acesta va rămâne la echipă. Mihai Rotaru s-a întâlnit cu fanii și a decis soarta antrenorului Universităţii Craiova!

Mihai Rotaru a ales să-l menţină pe Papură, atât pentru că are încredere în el şi nu-l consideră vinovatul principal pentru parcursul echipei, dar şi pentru că finanţatorul n-a putut lua o decizie în privinţa unui antrenor străin, din CV-urile propuse, informează ProSport.

Rotaru decisese schimbarea lui Papură la presiunea tribunei, dar după ce a cântărit variantele de antrenori pe care le are, omul de afaceri a hotărât că e mai bine să nu se grăbească şi să ia o decizie fără o analiză amănunţită, mai ales că nu are o variantă de back-up.

Galerie foto


Vizualizări: 880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: