Un nou stadion fabulos în România, de 140 de milioane de euro!

Lucrările pentru noul stadion din Timișoara vor intra în curând în linie dreaptă. Anunțul a fost făcut de Alfred Simonis, deputat de Timiș.

Politicianul a dezvăluit pe contul său de Facebook că proiectul a primit avizul Comitetului Tehnico-Economic și dă asigurări că lucrurile decurg în direcția potrivită.

„Suntem cu un pas mai aproape de construirea unui nou stadion la Timișoara, proiectul trecând de Pre CTE (Comitetul Tehnico-Economic). Astăzi am participat la ședința de la Ministerul Dezvoltării pentru a ne susține cauza și a mă asigura că lucrurile merg în direcția pe care cu toții ne-o dorim.

Următorul pas, conform procedurii, este avizarea în Comitetul Tehnico-Economic iar apoi, așa cum a promis premierul, Hotărârea de Guvern și Ordonanța de Urgență. Nu mai pierdem timpul, facem stadion la Timișoara!”, a anunțat Alfred Simonis, deputat de Timiș, pe Facebook.

Vechea arenă „Dan Păltinișanu” are o capacitate de 32.972 de locuri, dar aceasta a fost închisă definitiv la începutul lui 2022, din cauza stadiului avansat de degradare.

Stadionul care se va ridica pe același loc va purta același nume și va fi al doilea cel mai scump al României, după Arena Națională! Noua arenă va atrage o investiție de 140 de milioane de euro.

În urmă cu două luni, Alin Nica îl acuza pe Marcel Ciolacu și implicit Guvernul că ar amâna demararea proiectului noului stadion din Timișoara.

Vizualizări: 1,707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: