Consideră că CSM Târgu Jiu are o misiune ușoară în Cupa EHF

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu va juca în luna noiembrie două meciuri de calificare în grupele Cupei EHF. În dubla dintre CSM Târgu Jiu și HK Onnereds, fostul selecționer Gheorghe Tadici vede echipa din Târgu Jiu ca și calificată.

Gheorghe Tadici crede că CSM Târgu Jiu se va califica ușor în grupele Cupei EHF.

Fostul selecționer al României, acum antrenor al echipei din Zalăulu, cu care gorjencele au jucat în ultima etapă, apreciază că diferența mare de valoare dintre Liga Florilor și competiția internă a Suediei își va spune cuvântul. Acesta a simțit „pe propria piele” valoarea echipei din Târgu Jiu și mizează pe gorjence în dubla cu HK Onnereds.

„CSM Târgu Jiu joacă două meciuri cu o echipă din Suedia, care e pe locul trei, în condițiile în care echipa lor campioană, pe teren propriu, putea să piardă la 20 de goluri confruntarea cu CSM București. Suedia are o națională bună, dar sunt prea puține jucătoare, două sau trei, care joacă în campionatul intern, restul joacă prin Norvegia, Danemarca, Germania sau Ungaria. CSM se va califica la pas, se pune problema doar cu cât. Poate câștiga cele două meciuri și la 15 goluri diferență”, a declarat Tadici, aflat la Târgu Jiu pentru jocul din etapa a șaptea.

Echipa sa, HC Zalău, a fost învinsă în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu scorul de 28-25, de CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 790

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: