Meci cu nouă goluri marcate. Ghiroda a făcut instrucție cu Gilortul Cărbunești!

Gilortul Cărbunești a început vineri după-amiază returul acestui sezon regulat din Liga 3 cu un eșec în deplasare. Gorjenii au avut un meci greu la Ghiroda, mai ales că au avut și numeroase absențe în lot.

Gilortul a deschis scorul la Ghiroda prin Andrei Melită iar la jumătatea primei reprize gazdele au egalat din penalty. Jucătorii conduși de pe bancă de antrenorul Boby Staicu au jucat bine în prima repriză, perioadă în care au beneficiat și de câteva ocazii de gol dar timișenii au intrat în avantaj la pauză grație golului reușit în ultimul minut de joc al primei părți.

Repriza secundă a fost una de coșmar pentru Gilortul, după cum informează gorjenii pe pagina oficială. „Desele modificări în formulele de start, accidentările și lotul firav avut la dispoziție de tehnicienii noștri și-au pus amprenta asupra evoluției jucătorilor noștri care au terminat partida în genunchi. Ultimul sfert de oră a fost unul de coșmar, rușinos, în care am încasat 5 goluri”, au încheiat cei de la Gilortul cronica de meci cu tentă de autocritică dar cu precizarea că există circumstanțe atenuante pentru acest scor rușinos.

Antrenorul Mario Găman a lipsit de pe bancă din cauza unor probleme medicale.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii – Gilortul 8-1 (2-1)

Au marcat: Darius Buia (21’ – penalty), Alexandru Popovici  (45’), Cosmin Mancaș (64’), Mircea Stupu (74’), Ovidiu Bulza (77’, 80’), Răzvan Trandu (87’), Răzvan Pantea (90’+1)/Andrei Meliță (10’)

Cartonașe galbene: Precup/Pătrășcoiu.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Ciocan – Vasluian, Butnărașu, Stupu, Petruș (46’ Bulza) – Popovici (70’ Schinteie), Pop (46’ Ilie), Precup, Trandu – Mancaș (81’ Pantea), Buia (70’ Popa).

Rezerve neutilizate: Mosoarcă– Miclău, Heckso, Buțu.

Antrenor: Sorin Bălu.

Gilortul: Oprița – Bărănescu, Siewe, Marina, Popescu – Avrămescu (cpt), Pătrășcoiu (74’ Brujan) – Săulescu (81’ Nejoiu), Meliță (81’ Marica), Șerbulescu (46’ Lazăr) – Gîlcescu.

Rezervă neutilizată: Iuțalîm.

Antrenor: Boby Staicu.

Arbitri: Victor Hurducaș (Iclod) - Sergiu-Tudor Găluți (Sântana), Nicoleta-Elena Șușcă (Arad).

Observator de arbitri: Dorin Voina (Reșița).

Delegat de joc: Petru Boros (Oradea).

Vizualizări: 1,279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: