Meci de prima ligă suspendat. Autocarul a fost atacat cu pietre și antrenorii răniți!

Meciul dintre Marseille și Lyon a fost suspendat după ce suporterii formației gazdă au atacat autocarul oaspeților cu pietre. Antrenorul Fabio Grosso a fost rănit grav în urma atacului, la fel și secundul său.

Autocarul care aducea echipa lui Olympique Lyon la stadionul Velodrome, pentru meciul cu Olympique Marseille, a fost atacat cu pietre duminică seară, de către suporterii din Marsilia. Geamurile autocarului au fost sparte, iar antrenorul Fabio Grosso a fost rănit la faţă.

Autocarul celor de la Olympique Lyon a fost de mai multe ori încetinit pe drumul care ducea spre Stade Velodrome, iar atunci când a ajuns în apropierea arenei a fost atacat cu pietre de ultraşii lui Marseille. Mai bine de jumătate din geamurile maşinii au fost sparte.

 Antrenorul principal al lyonezilor, italianul Fabio Grosso, a coborât din autocar, la stadion, cu faţa sângerândă, iar secundul său, Raffaele Longo, a fost lovit la un ochi.

John Textor, miliardarul care o finanțează pe Lyon, a reacționat după ce antrenorul său a fost lovit de pietrele aruncate de fanii lui Marseille și a explicat de ce meciul a fost suspendat.

„Nu a putut ține un discurs, avea cioburi de sticlă în față. Sunt foarte supărat, jucătorii noștri și antrenorul s-au pregătit pentru seara asta, iar suporterii au vrut să vadă meciul.

Nu am cerut anularea întâlnirii. Liga ne-a anunțat că vor vorbi cu echipa. Căpitanul nostru care a fost incredibil în vestiar a vrut să joace, eram pregătiți să jucăm. Decizia nu ne-a revenit pentru că s-a întâmplat în afara stadionului. Nu așa trebuie jucat fotbalul. Susținem decizia arbitrului!

Antrenorul nu era lucid. Am văzut ieșind sânge din capul lui. Trebuie să fi fost puțin mai mult decât doar cioburi de sticlă, trebuie să fi fost un impact. A fost nevoie de intervenția medicilor, a fost o scenă șocantă. Am încercat să stau de vorbă cu el, să văd cum este, dar părea că avea o comoție cerebrală”, a spus John Textor, conform Prime Video, citat de L’Equipe.

Chiar dacă jucătorii lui Lyon au dorit să joace meciul cu Marseille, centralul delegat la duelul din Ligue 1 a decis să suspende partida, în timp ce pe stadion se aflat 60.000 de spectatori.

Galerie foto


Vizualizări: 1,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: