CSM Târgu Jiu, victorie la scorul de 19-0 cu ACS Viitorul Târgu Jiu!

Ultimul weekend din octombrie a adus un nou derby în familia CSM Târgu Jiu iar cele două echipe de Juniori D, pregătite de Mario Găman și Bobi Staicu, au remizat, scor 6-6. În Campionatul Județean rezervat Juniorilor C am avut parte de un scor fluviu din partea echipei pregătită de Alin Poenaru și Cătălin Trofin. CSM Târgu Jiu Juniori C – ACS Viitorul Târgu Jiu Juniori C 19-0!

Juniorii C de la CSM Târgu Jiu au înregistrat cea mai categorică victorie din actuala ediție a Campionatului Județean rezervat juniorilor C. Echipa pregătită de Alin Poenaru și Cătălin Trofin a spulberat efectiv grupa similară de la ACS Viitorul Târgu Jiu. A fost recital de goluri la poarta celor de la Viitorul. Jocul a curs într-o singură direcție, iar până la final nu s-a pus decât problema diferenței de scor, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 19-0!

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Alexandru Gurică 6g, Lorenzo Nistor 3g, Andrei Vintilescu 3g, Robert Roșca 2g, Robert Goșea 1g, Ianis Văcaru 1g, Ianiss Cosacu 1g, Raul Bîrsescu 1g, Darius Holdon 1g.

Și cealaltă echipă de juniori C a CSM Târgu Jiu, Grupa 2010, a avut meci programat la finalul acestei săptămâni. Juniorii pregătiți de Florin Popete și Cătălin Trofin s-au deplasat la Rovinari, pentru duelul cu AS Kinder ML. Meciul a fost dominat de echipa gazdă, care s-a impus cu 4-0.

Cele două grupe de juniori D de la CSM Târgu Jiu s-au confruntat pentru prima dată într-un meci oficial. A fost spectacol fotbalistic cu tinerii jucători pregătiți de Mario Găman și Bobi Staicu. Partida a fost una spectaculoasă, cu multe goluri și faze de poartă și s-a terminat la egalitate, scor 6-6.

Urmează o săptămână de vacanță la școală, dar tinerii fotbaliști au programate antrenamente și jocuri oficiale.

Vizualizări: 976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: