Au pierdut, la limită, duelul cu Măgura Cisnădie!

CSM Târgu Jiu a pierdut, la limită, duelul din etapa a 8-a din Liga Florilor, cu Măgura Cisnădie. Echipa gazdă s-a impus cu 30-29, după ce la pauză a fost egalitate, scor 14-14.

Meciul din Sala Măgura din Cisnădie a fost unul echilibrat în cea mai mare parte a sa, cu un final pe muchie de cuţit, cu răsturnări de situaţie pe tabela de marcaj, şi cu perioade de dominare de o parte şi de cealaltă, după cum a informat site-ul oficial al clubului.

Chiar dacă rezultatul nu a fost de partea echipei sale, Liviu Andrieş a fost mulţumit de atitudinea handbalistelor sale.

”Putem spune că a fost un meci după care am rămas cu un gust amar. Am fost foarte aproape de a obține un rezultat pozitiv, însă în același timp suntem încrezători pentru că echipa a avut atitudine, agresivitate și pentru că dorința fetelor de a câștiga a fost imensă. Chiar dacă am pierdut, vreau să le felicit pentru toate lucrurile acestea și pentru faptul că în sfârșit au devenit o echipă”, a declarat Liviu Andrieş pentru csmtargujiu.ro.

Laura Moldovan, cu cele 9 goluri reuşite în acest meci, a fost cea mai bună jucătoare din tabăra gorjeană. A fost urmată de Simone Bohme, cu 8 goluri, şi Ana Ciolan cu 5 goluri.

Vizualizări: 1,859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: