Dragoș Militaru s-a întors la echipa cu care visa la promovare!

Dragoș Militaru s-a întors la ”prima dragoste”! Antrenorul târgujian a revenit pe banca echipei Unirea Dej, la numai cinci luni de la despărțire, după ce reușea să ducă formația în play-off-ul stagiunii trecute de Liga 2.

În acest timp, antrenorul gorjean în vârstă de 33 de ani a avut o scurtă experiență la Chindia Târgoviște, de numai două luni, demis după doar trei meciuri în care nu pierduse, două remize în Liga 2 și o victorie în Cupa României în fața unei echipe din Liga 3.

Unirea Dej a anunțat revenirea lui Dragoș Militaru luni, 30 octombrie, în aceeași zi în care a comunicat numirea lui Adrian Gavriș în poziția de președinte executiv. „Este surprinzătoare întoarcerea lui Dragoș Militaru în contextul în care, înainte de plecarea de la Dej, preciza că vrea alte condiții la echipă. Tocmai pentru că solicitările nu i-au fost îndeplinite a și decis să schimbe formația, neacceptând prelungirea contractului.

Acum, la revenire, Dragoș Militaru nu numai că are aceleași condiții, terenul stadionului din Dej arătând foarte rău, acesta fiind un detaliu pe care îl voia rezolvat, ci preia echipa din ”zona roșie” a clasamentului, de pe ultimele locuri, Unirea neavând realizări importante cu antrenorul Dacian Nastai, antrenorul din primele 9 runde”, explică situația actuală liga2.ro.

Conform comunicatului emis de club, Dragoș Militaru îi va avea ca ”secunzi” pe Eusebio Șuvagău și Moundir Moussaddak, iar antrenor cu portarii va fi Vasile Mircea Șleam.

Galerie foto


Vizualizări: 737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: