Gilortul Cărbunești joacă cu satelitul Universității Craiova

Gilortul Târgu Cărbunești revine pe Stadionul Aripile din Craiova pentru disputa cu satelitul Universității Craiova.  În etapa cu numărul 2 din play-out, echipa pregătită de Mario Găman și Boby Staicu va juca pentru cea de-a treia oară în acest an pe sinteticul din Bănie.

După partidele cu FCU Craiova 2 și ACSO Filiași, care au contat pentru returul sezonului regulat, echipa gorjeană va juca, în cea de-a treia deplasare din 2024, tot pe Stadionul Aripile, de această dată cu cealaltă reprezentantă a Doljului în seria 7, Universitatea Craiova 2.

În sezonul regulat, Universitatea Craiova 2 și Gilortul și-au împărțit victoriile. Doljenii s-au impus cu 7-1 la Craiova, iar gorjenii au câștigat cu 2-1 la Târgu Cărbunești. Pentru partida care se va disputa vineri, 5 aprilie, începând cu ora 14:00, la Craiova, Mario Găman are două mari probleme, anunță gorjenii pe pagina oficială: „În primul rând, tehnicianul Gilortului trebuie să lucreze la mentalul jucătorilor pentru a nu mai repeta evoluția modestă din partida cu FCU Craiova 2. Dacă băieții noștri nu vor schimba nimic în jocul lor, chiar dacă sunt echipa mai experimentată, vor avea viață grea. Cea de-a doua problemă a antrenorului nostru este aceea că va trebui să improvizeze în unsprezecele de start, soluțiile de înlocuire a jucătorilor accidentați fiind foarte puține”.

Cei de la Gilortul speră ca experiența superioară a jucătorilor să fie punctul forte în fața tinereții și dorinței de afirmare a jucătorilor craioveni.

Vizualizări: 407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: