Pas greșit pentru Jiul Rovinari. Vulturii Fărcășești este noul lider!

Campionatul județean Gorj, Liga 4, a continuat în weekend-ul trecut cu etapa a 17-a, una care a venit cu o surpriză și schimbare de lider. Jiul Rovinari a cedat în meciul cu satelitul celor de la Gilortul și a pierdut prima poziție iar Vulturii Fărcășești s-a instalat în poziția de lider.

Vulturii Fărcășești este liderul de la județ începând din etapa a 17-a, etapă în care a stabilit și cel mai mare scor din toate meciurile jucate. Cei de la Fărcășești s-au impus cu scorul de 7-1 în meciul cu AS Jupânești și a preluat conducerea la Liga 4.

Profitând și de oboseala celor de la Jiul Rovinari după meciul de cupă de la mijlocul săptămânii trecute, satelitul celor de la Gilortul Târgu Cărbunești a administrat prima înfrângere fostului lider, Jiul Rovinari, pe care l-au învins cu scorul de 2-0.

Vulturii Fărcășești amenința de mai mult timp poziția celor de la Jiul, așteptând fie un pas greșit, fie meciul direct, care este programat în etapa a 18-a. Se pare însă că echipa din Fărcășești a luat o opțiune serioasă de a câștiga acest sezon de liga 4 înaintea jocului direct cu Jiul.

Liga a 4-a, rezultate etapa 17

Internațional Bălești - Petrolul Țicleni 4 – 1

Vulturii Fărcășești - AS Jupânești 7 – 1

Parângul Bumbești-Jiu - Minerul Mătăsari 0 – 1

Minerul Motru  - Unirea Țînțăreni 3 – 0

Gilortul 2 Târgu Cărbunești - Jiul Rovinari  2 – 0

CSO Tismana - CSC Negomir 0 – 2

Petrolul Bustuchin - Petrolul Stoina 3 – 1

Vizualizări: 731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: