Surpriza Ligii 2 a eliminat CFR-ul din Cupa României!

Prima zi din sferturile de finală ale Cupei României a fost una de vis la Hunedoara, sub privirile lui Mircea Lucescu. Corvinul i-a ”stins lumina” CFR-ului, a făcut-o KO reușind să se califice în semifinalele Cupei României după 40 de ani.

Corvinul Hunedoara continuă parcursul în Cupa României și nu a putut fi eliminată, în sferturi, nici de CFR Cluj, fosta campioană din Liga 1. Marți, în prima partidă din această fază a competiției, echipa lui Florin Maxim a reușit o surpriză mare și a eliminat formația feroviară.  A fost o victorie meritată pentru Corvinul, care a fost împinsă de la spate de publicul entuziasmant venit pe Stadionul ”Michael Klein”, nemaifiind scaun liber în tribunele arenei de 16.500 de locuri .

Corvinul Hunedoarea nu a arătat deloc precum o echipă inferioară, ba din contră, s-a luptat de la egal la egal cu formația antrenată de Adrian Mutu, a informat liga2.ro în cronica acestui meci de senzație: „Din primul minut a ieșit la joc și a pătruns destul de ușor prin zonă centrală sau din benzi. CFR Cluj a părut o formație surprinsă de ce se întâmplă, jucătorii lui Mutu părând depășiți psihic de nivelul la care s-a ridicat Corvinul. Clujenii nu au putut să se regleze nici apoi, după primele minute, dar situația a fost mai complicată și în urma eliminării lui Panagiotis Tachtsidis, care a văzut roșu direct, în minutul 10, după ce l-a umplut de sânge pe Lupu, după o lovitură cu cotul”.

Meciul de la Hunedoara s-a încheiat cu un neverosimil 4-0 pentru că elevii lui Maxim au avut poftă mare de goluri și nu s-au lăsat nici în prelungiri, ultimul gol fiind reușit în minutul 90+2.

Corvinul are acum tot dreptul să spere la o surpriză până la capăt, să câștige chiar competiția. Se pare că le-a purtat noroc gazdelor și prezența lui Mircea Lucescu, marele antrenor dând lovitura de start a întâlnirii din sferturile Cupei României.

Galerie foto




Vizualizări: 465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: