ACS Viitorul Târgu Jiu, cea mai slabă echipă din Liga 2 în 2024

După ce a pierdut și meciul cu Steaua din ultima etapă, ACS Viitorul a devenit oficial cea mai slabă echipă din Liga 2 în acest an. Echipa lui Călin Cojocaru a pierdut al cincilea meci consecutiv și are și cel mai slab golaveraj dintre toate formațiile din liga secundă.

ACS Viitorul Târgu Jiu continuă seria negativă din 2024 după ce a pierdut recent și primul meci din play-out. Formația cu origini vâlcene, care a închiriat stadionul din Târgu Jiu pentru jocurile oficiale, după ce încheiase anul trecut pe stadionul de la Severin, și care s-a antrenat anul acesta pe un teren din satul Drăguțești, a avut o nouă evoluție modestă în 2024 și n-a reușit să pună probleme adversarilor, indiferent de locul ocupat de aceștia în clasamente.

Antrenorul Călin Cojocaru a găsit deja explicații pentru eșecul echipei sale din meciul cu Steaua, faptul că a nu a putut pregăti echipa din cauza unor probleme medicale dar a avut totuși un motiv de bucurie după acest eșec, faptul că nici contracandidatele cu care se luptă pentru a evita retrogradarea nu au reușit să obțină rezultate bune: „Rezultatele au fost în favoarea noastră (n.r. CS Tunari a pierdut cu Chindia), ne-a ajutat Dumnezeu, dar trebuie să ne ajutăm și noi. Meciul următor e foarte important pentru noi. Trebuie să-l câștigăm neapărat. Apoi mai avem patru etape și trebuie să fim foarte atenți. Zona periculoasă nu e nici departe, dar nici aproape”.

ACS Viitorul are 23 de puncte, cu 7 mai mult decât CS Tunari, echipă care încă mai speră în salvarea de la retrogradare după ce a fost preluată de Dan Alexa.

Vizualizări: 348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: