Ultima șansă pentru CSO Turceni, meci de totul sau nimic!

CSO Turceni are mare nevoie de puncte după ce a avut un sezon dezastruos până acum. La Turceni vine în weekend Jiul Petroșani pentru un meci care devine unul decisiv pentru salvarea de la retrogradare a gorjenilor.

În a doua etapă din play-out CSO Turceni întâlnește echipa cu cel mai bun palmares din serie, Jiul Petroșani. „A jucat ani buni în primele două ligi și este  câștigătoarea cupei României din sezonul 1973-1974. Istoria și tradiția îi obligă să spere la mai mult dar situația din clasament nu este una tocmai favorabilă. Rezultatele din ultima perioadă nu sunt notabile și vor veni la Turceni cu un singur obiectiv. Pentru noi va fi un meci de totul sau nimic și chiar ultima șansă în speranța de a mai prinde locul 4,ultimul care asigură rămânerea în liga a 3-a”, anunță cei de la CSO Turceni pe pagina oficială referitor la adversarul din etapa viitoare.

Atâta timp cât mai sunt șanse matematice cei de la Turceni speră în șansa lor. „Suntem conștienți că va fi un meci în care ambele echipe pot câștiga, dar de data asta dorim să păstrăm toate punctele la noi. Am scăpat de meciurile cu echipe de primele locuri, dar acum este momentul să demonstrăm cu echipele din play-out că nu mai suntem echipa din prima parte a sezonului”, mai spun gazdele acestui meci.

Cei de la Turceni mai spun că nu vor mai avea nici o scuză în cazul unui rezultat negativ și că acum a venit momentul ca jucătorii să demonstreze că vor și ei să schimbe situația în care se află.

Vizualizări: 674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: