Când va începe noul sezon ”iUmor” de la Antena 1!

Antena 1 a anunțat că al 17-lea sezon al emisiunii ”iUmor” va începe pe data de 7 septembrie, de la ora 20:00. Ca de obicei, Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea şi Cheloo vor juriza prestaţiile concurenţilor.

Noul sezon se derulează sub genereciul ”iUmor – Nu e ce vezi la televizor” şi va fi difuzat în fiecare zi de sâmbătă. De asemenea, emisiunea va fi disponibilă şi pe platforma AntenaPlay.

În sezonul 15 s-a alăturat un alt cuplu de prezentatori, dar şi un nou membru al juriului. Astfel că, la masa juriului, s-a alăturat actorul Cosmin Natanticu, după plecarea lui Nelu Cortea iar în rol de gazde au venit comedianţii Emi şi Cuza, de la Noaptea Târziu, în locul lui Şerban Copoţ şi al lui Dan Badea.

Cosmin Natanticu spune că telespectatorii vor avea parte de surprize plăcute: „Noul sezon aduce surprize şi toate plăcute! Avem concurenţi dintre cei mai talentaţi, care au venit tocmai din Japonia ori din Canada, doar ca să fie pe scena show-ului, invitaţi speciali care vin pentru prima dată în platoul iUmor, dar şi o rubrică nouă, pe care abia aştept să o descoperiţi”.

Vizualizări: 578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: