Etapa a doua din Liga 2 play-off și play-out. Meci de vacanță pentru ACS Viitorul!

După două zile de pauză în Liga 2 care au urmat primei etape, meciurile din etapa a doua de play-off încep joi, 4 aprilie. Etapa a doua din play-out se desfășoară în întregime sâmbătă, de la ora 11:00, iar ACS Viitorul Târgu Jiu va juca în deplasare, un meci de vacanță, pe terenul ultimei clasate, Progresul Spartac, echipa care nu a deranjat pe nimeni în actualul sezon în care face doar figurație.

La fel ca prima etapă din play-off, și cea de-a doua începe tot într-o zi de joi. Gloria Buzău va fi oaspete pe terenul celor de la CS Mioveni. Partida are loc de la ora 17:00 și aduce față în față clasatele pe locurile care duc în barajul de promovare contra unui adversar din prima ligă. Vineri este din nou zi liberă, fără meci, iar al doilea joc al etapei este programat sâmbătă, de la ora 11:30, la Cisnădie, unde CSC Șelimbăr întâlnește Corvinul. Se duelează echipele fără drept de promovare în SuperLigă dintre cele care s-au calificat în acest sezon în play-off.

În a doua etapă din play-off, duminică, de la ora 12:00, Unirea Slobozia este din nou gazdă, dar cu FK Miercurea Ciuc. Aceste două formații ocupă în acest moment primele două locuri direct promovabile în SuperLigă.

Și meciurile din a doua etapă din play-out au parte de aceeași programare ca în prima. Toate cele șase jocuri se vor disputa sâmbătă, de la ora 11:00.

În Grupa A se joacă la Mioveni, Clinceni și Dumbrăvița, iar Unirea Dej va sta, iar în Grupa B se joacă la Slatina, Târgoviște și Buftea (cu Progresul Spartac gazdă), iar Steaua va sta.

ACS Viitorul Târgu Jiu are toate șansele să se impună în deplasarea de la Progresul Spartac, echipa de pe ultimul loc care nu a învins pe nimeni în acest sezon. Nici una dintre echipe nu are nici o victorie în acest an dar la capitolul goluri încasate ACS Viitorul stă mai prost decât ultima clasată.

Program etapa 2 play-off Liga 2, sezon 2023-2024:

joi, 4 aprilie 2024, ora 17:00

CS Mioveni – Gloria Buzău – DigiSport, PrimaSport

sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 11:30

CSC Şelimbăr – Corvinul Hunedoara – DigiSport, PrimaSport

duminică, 7 aprilie 2024, ora 12:00

Unirea Slobozia – FK Miercurea Ciuc – DigiSport, PrimaSport

Program etapa 2 play-out Liga 2, sezon 2023-2024:

GRUPA A

sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 11:00

Campionii FC Argeş – Ceahlăul Piatra Neamţ

Metaloglobus Bucureşti – CSM Alexandria

CSC Dumbrăviţa – CSM Reșița

Unirea Dej stă.

GRUPA B

sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 11:00

CSM Slatina – CS Tunari

Chindia Târgovişte – Concordia Chiajna

Progresul Spartac – ACS Viitorul Târgu Jiu

Steaua stă.

Vizualizări: 695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: