Gilortul a cedat în primul meci de pregătire 

Meciul amical dintre Viitorul Dăești și Gilortul s-a încheiat cu scorul de 3-1 (2-0). Partida s-a disputat în deplasare, pe terenul de la Fedeleșoiu, din Vâlcea.

Gilortul a pierdut primul joc de pregătire al verii în fața vâlcenilor de la Viitorul Dăești, echipă care a jucat barajul final de promovare în Liga 2. Partida s-a desfășurat pe Stadionul Gheorghe Ciucioi din Fedeleșoiu.

Echipa antrenată de Mario Găman se află la începutul pregătirii, având o serie de juniori aflați în probe care vor putea fi văzuți la lucru și în jocurile de pregătire care vor urma. Gilortul a încheiat partida cu Viitorul cu 8 juniori în teren. De la primul test al verii au absentat Ionuț Gîlcescu și Marian Habet, antrenorul Mario Găman explicând pentyru pagina oficială a clubului situația exactă de la acest moment din lotul gorjenilor: „Astăzi am avut primul meci de verificare în compania formației Viitorul Dăești. Am pierdut cu 3-1, dar ținând cont de perioada în care ne aflăm, având doar opt zile de pregătire, sunt mulțumit de aportul jucătorilor, de implicarea lor și de efortul depus în timpul jocului. Nu am avut tot lotul la dispoziție. Au lipsit Ionuț Gîlcescu și Marian Habet. Am avut în teren nouă copii, patru dintre ei născuți în 2007, trei dintre ei debutanți la seniori. Încă suntem în căutări atât la nivel de seniori, cât și la nivel de juniori. Căutăm soluții, știm exact de ce mai avem nevoie pentru a fi o echipă completă și cu soluții în toate compartimentele. Acum vom vedea dacă vom putea să aducem ceea ce ne-am propus pentru că, să fim sinceri, la ora aceasta avem un lot subțire și ne așteaptă un campionat lung, un campionat greu, și atunci trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere.

Miercuri, 2 august, de la ora 17:00, Gilortul va juca în primul tur al Cupei României împotriva mehedințenilor de la Viitorul Șimian.

Vizualizări: 319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: