Gorjenii Flavius Toropu și Alexandru Mitu au semnat cu CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a ajuns la o înțelegere cu tinerii baschetbaliști gorjeni Flavius Toropu și Alexandru Mitu. Cei doi juniori vor continua și în sezonul 2023-2024 cu echipa din Târgu Jiu. 

Conducerea administrativă și tehnică a clubului gorjean pune în continuare accentul pe dezvoltarea și promovarea tinerilor baschetbaliști gorjeni, iar în acest sens și-a asigurat serviciile celor doi jucători de 18 ani, a anunțat CSM Târgu Jiu. Astfel, Flavius Toropu și Alexandru Mitu, care au semnat primele angajamente ca seniori, vor rămâne acasă și vor evolua pentru CSM Târgu Jiu.

Cei doi juniori au fost cooptați în vara anului 2022 în lotul CSM Târgu Jiu. Claudiu Alionescu, antrenorul principal al echipei la acel moment, le-a acordat credit celor doi tineri baschetbalişti gorjeni, care la doar 17 ani, și-au făcut debutul în tricoul echipei CSM Târgu Jiu, pe 17 septembrie 2022, într-un meci amical cu CSM Galați. Alexandru Mitu, la debutul său în tricoul CSM Târgu Jiu a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor. 

Flavius Toropu și Alexandru Mitu, eligibili și pentru echipa de Liga 1 a CSM Târgu Jiu, se vor pregăti alături de echipa de seniori a CSM Târgu Jiu.

FLAVIUS TOROPU

Data nașterii: 27.04.2005

Localitate: Târgu Jiu

Post: Extremă 

Debut la seniori la CSM Târgu Jiu (17.09.2022 într-un meci amical cu CSM Galați)

ALEXANDRU MITU

Data nașterii: 15.04.2005

Localitate: Târgu Jiu

Post: Coordonator de joc

Debut la seniori la CSM Târgu Jiu (17.09.2022 într-un meci amical cu CSM Galați)

Vizualizări: 792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: