Întâlnire oltenească amicală la Sala Sporturilor din Târgu Jiu!

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu vor începe sâmbătă seară seria de meciuri amicale din această vară. Primul amical al verii pentru CSM Târgu Jiu este programat de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, adversare fiind colegele de la SCM U Craiova.

CSM Târgu Jiu va începe seria meciurilor amicale în vederea pregătirii noului sezon handbalistic, în care gruparea gorjeană este angrenată în Liga Florilor, Cupa României și EHF European League. 

Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va disputa o partidă de verificare în compania echipei SCM U Craiova, după cum a informat gruparea din Târgu Jiu. 

„După aproape trei săptămâni de la reunirea lotului, CSM Târgu Jiu va disputa primul meci amical din presezon. După antrenamentele de acumulare fizică și cele specifice din sală, handbalistele dau primul test al verii. Suporterii echipei gorjene au posibilitatea să vadă la lucru noua formulă a CSM Târgu Jiu, cu mici excepții”, a anunțat csmtargujiu.ro. 

Angela Pușcaș este la lotul național și va lipsi de la acest amical, în timp ce alte două sau trei handbaliste sunt incerte pentru acest meci, din cauza unor mici probleme de sănătate. Ekaterina Dzhukeva, Alexandra Gavrilă, Ana Ciolan, Florența Ilie, Sabine Klimek, Oana Bucă, Bianca Ștefania Chiriță, Andreea Chiricuță, Mirabela Coteț, Elena Marica Bercu și Alina Chiuchiatu sunt jucătoarele care au rămas la CSM Târgu Jiu și fac parte din lotul gorjean și pentru noul sezon. Alături de acestea sunt și noile achiziții: Simone Bohme, Andreea Mihart, Laura Moldovan, Sabrina Lazea, Teodora Popescu și Andreea Chetraru. Ira Zinatullina va lipsi și ea de la acest meci. Ira este în perioada de refacere după o accidentare. Alături de echipa de senioare s-au pregătit în această perioadă și o serie de jucătoare care au activat sezonul trecut la echipa de junioare 2 a CSM Târgu Jiu: Alesia Cismașu, Raluca Chiriac, Cristina Chirea și Ancuța Minodora, dar și alte două tinere jucătoare sosite în această vară la Târgu Jiu, Andreea Cercel și Dalia Cîmpean. 

Meciul, care se va disputa în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, va începe la ora 18.00.

Vizualizări: 791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: