Selecție pentru juniori la secția de handbal a CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu anunță că organizează selecție pentru grupele de handbal băieți născuți în anii 2011-2012-2013. Grupele de mici handbaliști ale clubului primăriei au avut rezultate foarte bune în acest ultim sezon în care s-au calificat în fazele superioare ale întrecerilor și au încheiat competiția pe podium. 

CSM Târgu Jiu anunță că organizează antrenamente de selecție și inițiere în handbal pentru copii (băieți) născuți în anii 2011, 2012 și 2013. „Prima întâlnire este programată marți, 1 august 2023, de la ora 09:30, pe pista de atletism a stadionului Municipal, ocazie cu care se vor stabili detaliile viitorului orar de antrenamente, care sunt gratuite. Sportivii selectați vor reprezenta CSM Târgu Jiu în competițiile naționale”, a anunțat clubul din Târgu Jiu.

În acest sezon, echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a cucerit medaliile de bronz la Turneul Final Juniori 3 Speranță.

Handbaliști gorjeni antrenați de Vali Popescu au cucerit medaliile de bronz la Turneul Final 3 Speranță. Performanța este una foarte importantă, ținând seama de faptul că echipa antrenorului Vali Popescu a reușit să câștige în acest campionat în fața unor echipe cu tradiție în handbalul românesc la nivel juvenil, dar și având în vedere faptul că o mare parte dintre jucătorii pregătiți de Vali Popescu sunt cu un an sau doi mai mici decât majoritatea jucătorilor prezenți la turneul final. Antrenorul Vali Popescu a construit la CSM o echipă competitivă la nivel național, dovadă fiind  locul 3 ocupat la Turneul Final Juniori 3 Speranță.

Copiii care vor să practice handbalul și să facă performanță pot veni cu încredere către acest club tânăr dar care deja are performanțe și la nivel juvenil.

Relații suplimentare se pot obține la antrenorul Costel Radu: tel. 0727713360 sau la expertul sportiv Dan Ilieș: tel. 0723424147.

Vizualizări: 523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: