Laurențiu Reghecampf anunță două transferuri la Universitatea Craiova!

Laurențiu Reghecampf a anunțat, imediat după ce a fost instalat, că își dorește transferuri la Universitatea Craiova. Tehnicianul oltenilor crede că la echipă este nevoie de unul sau doi jucători noi.

Cel mai probabil în Bănie urmează să fie aduși doi mijlocași centrali, un număr 8 și un număr 10.

„Trebuie să ne pregătim, probabil veți mai vedea unul-doi jucători care vor veni pe parcurs. Vom vedea unde suntem la iarna, dar atât eu, cât și Rotaru ne dorim ca acest an sa fie unul de succes pentru Craiova. Încercam să mai aducem unul, maxim doi jucători. Va trebui să aduci jucători care să le pună probleme celor pe care îi avem. În iarnă vom hotărî ce trebuie să facem.

Avem șanse mari să ne luptăm pentru titlu. S-au cheltuit foarte mulți bani. Am o șansă foarte mare și sper să profit de acest lucru. Așa e mereu în fotbal. Când un jucător are parte de câteva jocuri bune, devine cel mai important. Mitriță e un jucător foarte bun, știam lucrul ăsta. Știm calitățile lui, știm ce poate face. Sper sa continue pe acest traseu, dar pe lângă el, mai sunt și alți jucători.

Vreau un grup unit, care să lupte, nu există un singur jucător. Vreau să văd un Ivan, un Screciu, un Baiaram. Echipa are substanță, are calitate și lucrul ăsta trebuie să se vadă. Elvir revine într-o săptămână sau două, îl avem pe Markovic și pe Ivan. Trebuie să ne orientăm pe altceva, pe pozițiile unde avem nevoie cel mai tare. Nu am discutat despre nimic, căpitanul de la Neftchi și-a reînnoit contractul, nu este loc de speculații”, a declarat Laurențiu Reghecampf, după ce a fost prezentat de Universitatea Craiova.

Vizualizări: 9,727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: