Noul antrenor al Universității Craiova a fost anunțat oficial după miezul nopții!

După ce marți, 25 iulie, după doar două etape scurse din Liga 1, Universitatea Craiova a anunțat oficial că Eugen Neagoe nu mai este antrenorul echipei, marți, după miezul nopții, a fost numit deja noul antrenor. Laurențiu Reghecampf revine astfel pe banca oltenilor la un an de la precedenta sa numire. 

„Missing Reghe? OFICIAL | Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei!

Laurențiu Reghecampf revine pe banca tehnică a Universității Craiova. Suporterii alb-albaștri îl cunosc deja pe experimentatul tehnician, Știința, sub îndrumarea sa, arătând un fotbal așa cum ne dorim cu toții, ofensiv și spectaculos.

Succes, Laurențiu, și abia așteptăm să duci «Campioana unei Mari Iubiri» acolo unde îi este locul!”, este comunicatul oficial emis de Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru a dezvăluit că a încheiat negocierile cu fostul tehnician al lui Neftchi și a dezvăluit care e superstiția lui: „Ca în primul mandat”. Omul de afaceri a anunțat că alesul este Laurențiu Reghecampf. Numai că, tot finanțatorul grupării din Bănie a precizat că fostul tehnician al lui Neftchi Baku va fi prezentat miercuri, 26 iulie, la fel ca în mandatul trecut.

„Am încheiat de mult negocierile cu Reghecampf. Nu am anunțat încă oficial, o să anunțăm în 45 de minute. Așteptăm să se facă 12 noaptea, primul mandat al lui Reghe a fost pe 26 iulie, așteptăm să fie tot pe 26 iulie. Sunt superstițios, ca orice om din fotbal. Va fi tot un contract pe doi ani, de asta vreau să îl anunțăm pe 26 iulie”, a declarat Mihai Rotaru pentru DigiSport.

În primul mandat la Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a înregistrat 45 de meciuri, în care a obținut 26 de victorii, șapte remize și 12 înfrângeri. Tot atâtea partide a condus de pe margine și la Neftchi Baku, doar că a triumfat în 24 de întâlniri, a remizat în opt meciuri și a fost învins de 13 ori.

Galerie foto


Vizualizări: 1,243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: