Meci amical cu mulți nervi și trei cartonașe roșii!

ACS Viitorul Târgu Jiu și CSC Dumbrăvița au remizat la scorul de 0-0 în amicalul jucat pe  stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. Nu mai puțin de trei jucători au luat cartonașul roșu, iar numărul de ocazii nu a fost prea mare la acest scor.

Meciul ar fi trebuit să se dispute la Târgu Jiu dar ACS Viitorul a decis să mute jocurile la Severin după ce au acuzat faptul că o directoare din cadrul Direcției de Patrimoniu nu i-ar lăsa să joace, gratis, pe terenul de la Târgu Jiu. 

Ultimul meci pe care îl avuseseră programat la Târgu Jiu, la mijlocul săptămânii trecute, cu CSM Slatina, s-a anulat pentru că ACS Viitorul nu a plătit la timp închirierea stadionului, încercând să profite de influența team-managerului Gabriel Răscol, despre care presa a scris că ar deveni viceprimar, la Primăria Târgu Jiu. 

Până la urmă CSC Dumbrăvița a acceptat să joace la Severin, acolo unde chiria este una mai mică, dar, și condițiile oferite sunt mult sub cele oferite de stadionul din Târgu Jiu.

În minutul 38 al amicalului de la Severin nervii și-au făcut simțită prezența. Claudiu Moisie și Fabiano Cibi s-au încăierat și au fost eliminați, iar până la pauză s-a jucat în zece de fiecare formație.

În repriza a doua, a fost un joc cu și mai puține ocazii. În minutul 88, Salhi a fost eliminat, după ce a văzut al doilea cartonaș galben.

Conform celor prezentate de liga2.ro, ACS Viitorul Târgu Jiu a aliniat o echipă cu mulți jucători străini, care nu se aflau la Târgu Jiu la reunire: Geantă – Croitoru, Core, Mrsulja, Godja – Acolatse, Moisie (Vulpe 46′), Tiihonen – Pîrcălabu (Buțurcă 46′), D. Popa, Jozic. După minutul 70 au intrat majoritatea jucătorilor aduși de la echipa a doua care sezonul trecut au jucat în Liga 3: Krupenschi – Chelariu, Cojocaru, Băican, Savu, M. Cristea, Geană, P. Andreaș, I. Mihart, Cunțan.

Vizualizări: 1,497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: