Doi antrenori cu nume pe lista lui Rotaru la Universitatea Craiova!

Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf sunt cele două nume fantastice pe care Mihai Rotaru le are pe listă pentru Universitatea Craiova. Clubul oltean a reziliat marți contractul cu fostul antrenor Eugen Neagoe.

Pentru Universitatea Craiova urmează un meci foarte dificil, în deplasare cu CFR Cluj, iar oltenii se grăbesc să numească un nou antrenor după despărțirea amiabilă de Eugen Neagoe.

Pe lângă experiența foarte mare pe care o au în fotbalul românesc și nu numai, Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf au și două atuuri importante: sunt ambii liberi de contract.

Laurențiu Reghecampf a fost pus pe liber de Neftchi Baku în luna iunie, după 45 de meciuri petrecute pe banca formației din Azerbaidjan. Anterior, în sezonul 2021 – 2022, Reghecampf s-a aflat sub contract chiar cu Universitatea Craiova, astfel că Mihai Rotaru îl cunoaște foarte bine.

De partea cealaltă, Marius Șumudică a fost demis tot în această vară, după 31 de meciuri petrecute pe banca saudiților de la Al Raed. În ceea ce îl privește pe Șumudică, acesta nu a mai activat în Bănie până în prezent, însă este cunoscut faptul că are o relație apropiată cu patronul Mihai Rotaru. 

Universitatea Craiova a debutat în sezonul 2023 – 2024 din Superliga împotriva a două nou-promovate, Dinamo și Oțelul Galați. În runda inaugurală, oltenii s-au impus cu 2-0 în fața „câinilor”, deși elevii lui Ovidiu Burcă au reușit în multe momente să controleze jocul. În etapa a doua, Universitatea Craiova nu a mai avut șansă și a obținut doar un egal contra Oțelului Galați, scor 0-0 pe teren propriu.

Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: