S-a perfectat transferul lui Vlad Chiricheș.  Cât va câștiga fostul pandur la FCSB!

FCSB a anunțat oficial transferul lui Vlad Chiricheș, după cepresa a prezentat în mai multe rânduri în ultimele zile că mutarea este ca și făcută. Patronul FCSB a anunțat și el anterior achiziția cu care va da marea lovitură.

Gigi Becali a vorbit despre transferul fundașului central venit din Italia, care a mai jucat pentru FCSB în perioada 2012-2013, după ce a fost achiziționat de la Pandurii Târgu Jiu.

„Vlad Chiriches a semnat cu noi și o să îl vedeți voi. Sunt sigur că unii ii cântau prohodul, dar o să vedeți voi cine e Chiricheș. La ora asta e cel mai bun fundaș central din România. Cu el în apărare nu am nicio emoție. Mi l-am dorit mult pe Chiricheș”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Chiricheș va avea un salariu anual de 400.000 de euro, mai mult decât Florinel Coman, care încasează 360.000 de euro. Fundașul a semnat cu FCSB pe o perioadă de doi ani.

„Bine ai venit acasă, Vlad Chiricheș! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Vlad Chiricheș, care va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 21 al echipei noastre.

Internaționalul român în vârstă de 33 de ani, care a plecat de la clubul nostru la Tottenham Hotspur în 2013, a mai evoluat în acești zece ani petrecuți în străinătate și pentru SSC Napoli, US Sassuolo și US Cremonese.

Clubul nostru îi urează Bun venit acasă și să aibă parte de multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

Galerie foto


Vizualizări: 575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: