Ce mutare pregătește Universitatea Craiova după accidentarea lui Elvir Koljic!

Elvir Koljic s-a accidentat din nou și oltenii sunt nevoiți să caute soluții în lot pentru înlocuirea sa. Eugen Neagoe l-a folosit în perioada de pregătire și se baza pe prezența lui în lot, acum fiind nevoit să improvizeze.

După accidentarea recentă și, având în vedere şi absenţa de lungă durată a lui Elvir Koljic, în linia ofensivă a Universităţii Craiova s-ar putea produce unele permutări. 

Una dintre ele ar fi trecerea ca atacant central a lui Andrei Ivan, cel care s-a declarat nemulţumit de noua postură rezervată pentru acest sezon, cea de atacant în flancul drept, după venirea lui Alexandru Mitriţă, care a ocupat banda stângă.

Elvir Koljc s-a accidentat în pauza meciului cu Dinamo şi a fost operat de menisc, vârful bosniac va absenta mai mult de o lună de pe gazon, aşa că Eugen Neagoe a rămas numai cu doi atacanţi centrali la dispoziţie: Jovan Markovic şi Atanas Trică.

În aceste condiţii, Andrei Ivan ar putea fi folosit ca „nouar”, o postură care-i convine mult mai mult decât cea de extremă dreapta, din informațiile celor de la ProSport. În plus, în banda dreaptă, Eugen Neagoe are două soluţii „în aşteptare”: Alexandru Işfan şi Alexandru Cîmpanu, cel din urmă fiind lăsat în afara lotului la meciul din prima etapă, cu Dinamo, câștigat de olteni cu 2-0.

Vizualizări: 5,546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: