ACS Viitorul Târgu Jiu a mutat amicalul cu CSC Dumbrăvița la Severin

ACS Viitorul Târgu Jiu avea programat în weekend un meci amical cu CSC Dumbrăvița, la Târgu Jiu. După ce au anulat amicalul cu CSM Slatina, de la mijlocul săptămânii, din cauza unor „probleme organizatorice”, cei de la ACS Viitorul Târgu Jiu, fostă ACS Energeticianul și fostă ACS Șirineasa, a decis să joace acest amical la Severin.

Ultimul amical programat la Târgu Jiu de ACS Viitorul Târgu Jiu, cel cu CSM Slatina, care trebuia să se joace miercuri dimineața, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, nu s-a mai disputat ”din motive organizatorice”, după cum au susținut oficialii clubului. Motivele organizatorice nu au fost explicate ci doar comunicate celor de la Slatina care au ajuns la Târgu Jiu cu tot lotul și au făcut cale-ntoarsă fără să mai fi jucat.

Interesant este faptul că CSM Slatina nu a fost prima echipă care nu a putut să dispute un amical în această perioadă de vară cu ACS Viitorul, pentru că, după reunire, echipa lui Călin Cojocaru anunțase un amical cu Corvinul Hunedoara pe data de 9 iulie și apoi un altul, pe data de 15 iulie. Cei de la Corvinul au anunțat și ei că voiau să joace cu ACS Viitorul pe 9 iulie, la Târgu Jiu, dar meciul nu s-a disputat. Nici cel de-al doilea amical cu Corvinul, de pe 15 iulie nu s-a mai jucat și apoi nici amicalul cu CSM Slatina anunțat în programul echipei care joacă la Târgu Jiu, ca și cele două cu echipa din Hunedoara. 

Pentru sâmbătă ACS Viitorul a anuțat un alt amical, de la ora 17:00, cu CSC Dumbrăvița, de această dată, echipa antrenată de Călin Cojocaru luând decizia să joace în alt oraș, la Severin.

Vizualizări: 536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: