Comunicatul oficial al CE Oltenia după protestul salariaților

Conducerea societății Complexul Energetic Oltenia a anunțat că a decis să ajusteze politicile pentru a sprijini stabilitatea angajaților săi în această perioadă de tranziție. Concret, s-a analizat posibilitatea de a menține nivelul de producție în sectoarele miniere pentru o perioadă de timp, renunțând la criteriul reducerii personalului ca urmare a scăderii sau închiderii capacităților de producție.

În acest context, Societatea C.E. Oltenia anunță că persoanele afectate urmează să reia activitatea în cadrul societății începând cu data de 8 iulie 2024, beneficiind de încheierea unor noi contracte de muncă pe durată determinată.

"Ne angajăm să continuăm eforturile pentru a asigura un mediu de lucru stabil și echitabil și să identificăm în permanență soluții care să răspundă nevoilor angajaților noștri. Vom continua să monitorizăm și să adaptăm politicile noastre pentru a ne asigura că acestea sunt în conformitate cu obiectivele și valorile noastre comune", anunță CEO într-un comunicat oficial.

Vizualizări: 2,566

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: