Sindicalist: „Restructurarea CEO va distruge și Minprest”

“Programul de restructurare al CEO va duce, indirect, și la distrugerea Minprest!” O spune sindicalistul Constantin Crețan, care a fost întrebat dacă vede o soluție în angajarea oamenilor rămași fără loc de muncă după ce Complexul nu le-a mai prelungit contractele. Oricum, protestatarii nu sunt dispuși să muncească pe salariu minim la Minprest. 

În plus, compania nici nu ar avea buget ca să facă angajări, spune sindicalistul Cosmin Bivolaru, la Radio Infinit.

„Problema ar fi bugetul de venituri și cheltuieli aprobat. Cu numărul acesta nou de salariați, trebuie modificat bugetul. Iar acesta se aprobă în patru, cinci luni. Se termină anul până se aprobă. CEO ne poate ajuta. Oamenii nu sunt în buget. Ei ar trebui să știe că Minprest nu are aceeași salarizare și nici drepturi ca la CEO. Și știe toată lumea ce scandal a fost până am primit și noi tichete de masă. Noi îi încadrăm, dar trebuie rectificare bugetară”, a declarat Cosmin Bivolaru, lider de sindicat la Minprest.

Peste 30 de foști salariați ai CEO protestează de la începutul săptămânii în fața sediului companiei, dar problema lor nu pare să aibă vreo rezolvare. Minprestul nu poate fi o soluție pentru ei. “Programul de restructurare al CEO va duce, indirect, și la distrugerea Minprest”, a reacționat și sindicalistul Constantin Crețan.

Vizualizări: 1,493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: