Angajări la CEO, înainte de reducerea de personal

Acuzații grave făcute de oamenii care au intrat în greva foamei astăzi, în fața Complexului Energetic Oltenia. Protestatari sunt zeci de salariați care aveau contracte de muncă pe perioadă determinată, la care compania a renunțat de la 1 iulie.

Oamenii spun că nu au avut abateri disciplinare și nu înțeleg de ce s-a renunțat la ei, care au fost criteriile. CE Oltenia a explicat într-un comunicat că s-a renunțat la cei cu abateri, cei care au luat concedii fără plată sau care lucrau în zone unde s-a restrâns activitatea.

În total, 124 de salariați au rămas fără contract de muncă, zeci dintre ei alegând să protesteze. "Așa se aude, că au făcut angajări în campania electorală și acum trebuie să reducă personalul și au renunțat la noi", a spus un protestatar. "Eu eram pe perioadă determinată, mi s-a prelungit de patru ori și acum m-au trimis acasă", a spus altul.

"S-au făcut angajări înainte de concedieri", susțin minerii pe paginile de socializare.

Compania a precizat deocamdată că se poartă discuții cu protestatarii, în vederea clarificării problemelor ridicate de aceștia. Câțiva dintre ei au spus că au copii mici și sunt unici întreținători de familie.

Vizualizări: 5,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: