Știai că în 2024 poți să iei un credit și fără loc de muncă? Află cum

Orice soluție de finanțare are ca principală condiție de eligibilitate deținerea unui loc de muncă stabil pentru a putea garanta instituției faptul că îți vei putea achita datoria la timp. Cu toate acestea, cei care se confruntă adesea cu o problemă financiară și au nevoie de ajutor sunt cei care nu dețin un venit stabil, motiv pentru care instituțiile financiare nebancare au dezvoltat o soluție potrivită lor. Aplică pentru un credit fara loc de munca în 12 rate online, oricând ai nevoie, cu șanse mari de aprobare!

Ce sunt creditele fără loc de muncă

Un credit fără loc de muncă este în fapt o linie de credit pentru nevoi personale cu trageri succesive oferit de către instituțiile financiare nebancare. Acestea se încadrează între 200 și 5.000 de lei, pe o perioadă de până la 12 luni și se adresează celor care au nevoie urgentă de bani, dar care nu îndeplinesc condițiile stricte impuse de bănci. Drept urmare, chiar și fără loc de muncă, poți primi aprobare pentru creditul solicitat dacă ai peste 18 ani și deții o altă sursă stabilă de venit pentru plata ratelor, cum ar fi o pensie, o indemnizație, un ajutor sau venituri obținute prin activități independente, PFA, spații închiriate etc.

Ce garanții de plată oferi IFN-ului

Colaborarea cu un IFN este mult mai simplă decât cea cu o bancă, ceea ce înseamnă că atât condițiile de eligibilitate, cât și garanțiile necesare sunt mai ușor de atins. Altfel spus, chiar dacă nu ai un loc de muncă stabil, poți dovedi faptul că îți permiți să achiți ratele lunare la timp prin alte surse de venit constante pe care le deții, oricare ar fi proveniența acestora. 

Cum se calculează ratele pentru creditele fără loc de muncă

Accesibilitatea creditelor nebancare este dată în principal de faptul că sumele oferite sunt modice, pe o perioadă de un an, ceea ce înseamnă că valoarea ratelor rezultate este rentabilă pentru orice buget. Metoda de calcul este simplă și la îndemâna oricui și constă în raportul dintre valoarea și perioada de rambursare a creditului, plus dobânda zilnică de 0,75% din valoarea totală, pentru a ști cât vei avea de plată înainte să semnezi contractul. 

Cum poți folosi banii obținuți printr-un astfel de împrumut

Spre deosebire de orice altă sursă de finanțare, creditele IFN îți oferă libertate totală în ceea ce privește modul în care poți utiliza suma împrumutată. Fără dovezi, garanții sau alte acte justificative poți redirecționa banii, în ziua în care i-ai încasat, către plata unor datorii, pentru servicii de care ai nevoie urgent sau chiar pentru achiziții pe care ți le doreai de mult, fără să te lovești de limite, interdicții sau verificări din partea instituției. 

Aplică online pentru un credit fără loc de muncă în 12 rate

Dacă ai nevoie de sume de până la 5.000 de lei urgent, însă condițiile de eligibilitate impuse de bănci pentru a primi ajutor financiar sunt imposibil de atins, tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont pe platforma 12 rate, să completezi și să depui cererea de creditare, chiar și în absența unui loc de muncă. Vei primi un răspuns în doar câteva ore, iar dacă acesta este pozitiv, banii îți vor fi virați în cont chiar în aceeași zi. 

Soluțiile de finanțare în 12 rate au fost dezvoltate pentru a-ți veni în ajutor în momentele dificile. Poți obține un credit fără loc de munca, oricând ai nevoie, cu doar câteva click-uri în așa fel încât să faci rost de suma necesară pentru a ieși din impas și a restabiliza bugetul!

Vizualizări: 1,385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: