Termocentrala Ișalnița a fost repornită temporar

Salariații de la Termocentrala Ișalnița lucrează mai intens în aceste zile. A fost repornită termocentrala după o pauză de mai bine de două luni. Canicula a făcut oficialii statului să ia această decizie.

Nu se știe pentru câte zile va mai funcționa termocentrala. 

“Funcționează de câteva zile, însă nu știu pentru cât timp. Era un grafic de pornire pentru câteva zile, nu știu dacă s-a luat altă decizie. Mi-e greu să cred că vom funcționa mult și la capacitate maximă pentru că personalul este din ce în ce mai puțin. La noi, chiar s-a tăiat foarte mult din personal. Au plecat colegi de peste tot prin pensionare. Erau discuții să mai cheme din ei înapoi, dar nu știu ce s-a mai întâmplat. Programul de restructurare merge înainte așa cum a fost scris. Nu s-a făcut nimic să se oprească această nenorocire care a venit pe capul nostru”, a declarat Nicușor Văduva într-un interviu la Radio Infinit. 

Tot aici, Nicușor Văduva a vorbit și despre situația incertă a celor aproximativ două mii de salariați cărora le expiră contractele la finalul lui iunie: „Sunt foarte mulți tineri și săracii de ei se întreabă ce se va întâmpla. Sunt debusolați, mai au doar câteva zile de contract. Când s-au angajat, au fost mințiți că vor prelua sarcinile colegilor care ies la pensie”, a mai spus acesta.

Vizualizări: 1,050

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: