Veste bună la echipa de baschet, Berca a prelungit contractul cu CSM Târgu Jiu!

Baschetbalistul Alexandru Berca și-a prelungit contractul cu CSM Târgu Jiu, a anunțat gruparea gorjeană. Baschetbalistul gorjean va evolua astfel şi sezonul viitor la Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu începe să își contureze lotul pentru sezonul 2023-2024. Oficialii clubului gorjean au semnat prelungirea contractului cu baschetbalistul gorjean de 25 de ani, Alexandru Berca. „Extrema grupării gorjene este la CSM Târgu Jiu din primul sezon din istoria clubului și va bifa al 5-lea sezon consecutiv pentru echipa noastră”, a anunțat csmtargujiu.ro. 

Despre noul sezon alături CSM Târgu Jiu, Alexandru Berca spune că se dorește formarea unei noi echipe și vrea să fie parte din acest proiect: „Da, am semnat cu CSM Târgu Jiu pentru încă un sezon. Am luat decizia după anumite discuții atât cu conducerea clubului, cât și cu propria mea persoană, dacă pot să spun așa, plus oamenii pe care îi am aproape, adică familia. Un alt factor care a stat la baza deciziei mele este și formarea unei echipe noi unde lucrurile o să înceapă de la 0 iar asta este un alt impuls care îmi pune ambiția la încercare. Planurile mele sunt simple, să rămân sănătos și să pot ajuta echipa în felul în care mi se cere. A mai rămas puțin timp până vom avea reunirea. Până atunci mă antrenez specific, petrec timpul cu familia și prietenii și încerc să mă simt cât mai bine posibil!”

Vizualizări: 531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: