Gilortul Cărbunești s-a reunit cu șapte noutăți în lot

Gilortul Târgu Cărbunești s-a grăbit cu reunirea fiind prima formație de Liga 3 din cele trei din Gorj care începe pregătirea. Echipa pregătită și în acest sezon de cuplul de antrenori  Mario Găman și Bobi Staicu a avut șapte jucători noi la primul antrenament.

Gilortul s-a reunit miercuri, la ora 10:00, la Stadionul Cristinel Răducan dar nu în formulă completă, chiar dacă la reunire au fost șapte jucători noi. Au lipsit motivat de la primul antrenament Alexandru Avramescu, Bogdan Dănăricu, Dragoș Săulescu, Bogdan Lazăr și Rareș Brujan, jucători care se vor alătura lotului până luni, după cum a comunicat clubul. Au participat la antrenament șapte jucători noi față de sezonul trecut, seniori și juniori. Au bifat astfel prima ședință de pregătire la Cărbunești Marian Habet, Andrei Meliță și Cosmin Nejoiu. 

„Marian Habet reprezintă primul transfer al sezonului. Andrei Meliță revine după trei ani și jumătate în circuitul primei echipe. În 2019, Andrei Melită era unul dintre cei mai talentați jucători ai Gilortului, dar, din păcate, în următorii doi ani acesta nu a mai cochetat cu fotbalul. A revenit la Gilortul în sezonul trecut și a evoluat pentru echipa secundă a clubului. Acum se află în anturajul primei echipe, este hotărât să se pregătească și să ajute echipa din teren. Cosmin Nejoiu s-a transferat la Gilortul în primăvară și a evoluat în retur pentru echipa satelit. Acum se pregătește cu prima echipă și are șanse mari să evolueze pentru aceasta”, au anunțat cei de la Gilortul care au dezvăluit și că , săptămâna viitoare, Mario Găman mai așteaptă câţiva jucători la pregătire, posibil și doi străini.

Gilortul a mai anunțat și o despărțire, pe lângă cele anunțate deja înaintea reunirii: „Pe lista despărțirilor a apărut și Bogdan Istudor, jucător căruia îi mulțumim pentru caracterul său și devotamentul cu care a evoluat pentru Gilortul”.

Jucătorii Gilortului vor face vizita medicală în următoarele zile și se vor antrena pe plan local.

Vizualizări: 610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: