Încă un jucător prezent la reunire a plecat de la ACS Viitorul Târgu Jiu

ASC Viitorul Târgu Jiu a rămas cu foarte puțini jucători care au evoluat sezonul trecut la prima echipă. Majoritatea lor au plecat în vară sau chiar înainte de încheierea sezonului trecut dar au fost și cazuri de jucători plecați după reunirea lotului, cum este cazul lui Vlad Popa. 

Deși prezentaseră public faptul că au avut la reunire 23 de jucători, iar printre aceștia se afla și Vlad Popa, cei de la ACS Viitorul Târgu Jiu aveau de fapt jucători de la echipa satelit și o serie de juniori la primul antrenament, și foarte puțini dintre cei care au mai prins jocuri la prima echipă. 

Un astfel de caz de jucător care a jucat sezonul trecut a fost Vlad Toma, fotbalist care a fost prezent la reunire, și chiar a jucat în amicalul cu Jiul Rovinari, programat înainte de plecarea în cantonament. Cei de la ACS Viitorul nu au anunțat însă nimic despre plecarea jucătorului care a fost prezentat acum în locul celor de la CSM Deva, în Liga 3. Nu se știe câți alți jucători au mai plecat între timp, dintre cei prezenți  la reunire, pentru că atunci nu s-au anunțat numele celor prezenți ci doar numărul, 23. Totuși ACS Viitorul a anunțat că a plecat cu 23 de jucători în cantonament, dintre care nouă nu mai făcuseră parte din lot, semn că numărul celor plecați e mult mai mare și e secret.

Echipa la care a ales să plece Vlad Popa este CSM Deva, echipă care a ratat la limită promovarea în Liga 2 sezonul trecut, după ce a cedat în finala barajului cu CSM Reșița. 

Echipa lui Fane Nanu a făcut schimbări numeroase de lot în această vară, în speranța că în stagiunea 2023/2024 va îndeplini obiectivul: o calificare cel puțin până în faza finală a barajului de accedere în eșalonul secund. Nu mai puțin de 14 jucători, exceptând revenirea lui Kayondo Mahadi de la Steaua, au semnat cu formația din Deva în această vară, comparativ cu lotul alături de care s-a finalizat întrecerea precedentă. Patru dintre noutăți vin de la Șoimii Lipova, iar doi de la Gloria Bistrița Năsăud, dar de la aceasta din urmă numărul s-ar putea mărit tot la patru, dacă semnează și Buia și Copaci.

CSM Deva și-a prezentat recent lotul pentru noul sezon de Liga 3, chiar dacă nu a încheiat campania de achiziții. Printre numele prezentate la conferința de presă organizată luni, 17 iulie, s-au numărat și câțiva jucători care au încheiat stagiunea 2022/2023 în Liga 2: Valentin Munteanu (ex Gloria Buzău), Vlad Toma (ex ACS Viitorul Târgu Jiu), Gabriel Stoi (ex Ripensia Timișoara) sau Kayondo Mahadi (ex Steaua). 

Vizualizări: 874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: