Debut cu dreptul al Universității Craiova. Două penalty-uri dictate

Universitatea Craiova a început bine noul sezon, reușind să se impună luni seara în meciul cu Dinamo.  Arbitrul a dictat două penalty-uri în cinci minute: unul transformat de olteni, altul ratat de „câini”.

Meci disputat luni seara în derby-ul de tradiție  dintre Dinamo și Universitatea Craiova, cu un penalty comis de dinamoviști pe teren propriu și un altul ratat. 

Meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova s-a disputat luni seară, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală, în cadrul primei etape a noului sezon iar oltenii au învins cu scorul de 2-0, după golurile marcate de către Andrei Ivan, din penalty, în minutul 54, respectiv Jovan Markovic, în minutul 90+6.

În minutul 52 al acestei întâlniri, portarul Adnan Golubovic (27 de ani) l-a faultat în careu pe Alexandru Mitriță, extrema stânga în vârstă de 28 de ani de la Universitatea Craiova.

Andrei Ivan, atacantul în vârstă de 26 de ani al oltenilor, a fost cel care a luat mingea și ș-a asumat lovitura de la 11 metri. Acesta a șutat puternic și a deschis scorul.

După doar cinci minute, Alexandru Crețu, mijlocașul defensiv în vârstă de 31 de ani al oltenilor, i-a oferit pe tavă o ocazie uriașă lui Dinamo, după ce l-a faultat în careu pe fundașul central Quentin Bena (25 de ani).

Ahmed Bani, mijlocașul în vârstă de 20 de ani, a executat penalty-ul, însă portarul Laurențiu Popescu (26 de ani) a parat șutul trimit de către dinamovist și scorul a rămas 1-0 pentru olteni.

Vizualizări: 496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: